Cozia Forest
S.C. COZIA FOREST S.A. Rm. Valcea este rezultatul unei activitati de peste 130 ani in domeniul forestier sub coordonarea sectorului privat sau de stat. A fost infiintata prin H.G. nr. 15/1994, provenind din contopirea celor doua sucursale (SEPPL Rm. Valcea si STTL Rm. Valcea) componente ale Regiei de Exploatarea Lemnului Bucuresti (SUDREL), transformata in societati comerciale. Pana la infiintarea prin lege, societatea a continuat activitatea de exploatare, transport si prelucrare primara a lemnului din judetul Valcea preluata de la Intreprinderea Forestiera de Eploatare si Transport - infiintata in 1973, care la randul sau s-a format prin unirea celor trei unitati din Brezoi, Jiblea si Babeni. Ca urmare a procesului de privatizare, obiectul de activitate al societatii a cunoscut o serie de transformari ca urmare a retrocedarii padurilor catre proprietari, a aparitiei agentilor economici concurenti cu acelasi obiect de activitate pe piata locala si a dinamicii preturilor pentru achizitionarea masei lemnoase.

In prezent, S.C. COZIA FOREST S.A. are ca obiect de activitate principal prelucrarea primara a lemnului si vanzarea produselor din lemn de calitate superioara (cherestea, parchet, mic mobilier, etc.) la beneficiarii din tara si la export.

Societatea si-a retehnologizat procesul de productie prin achizitionarea si montarea a doua linii moderne de fabricatie a cherestelei precum si a unor instalatii de aburire si uscare care raspund solicitarilor clientilor privind calitatea superioara a produselor.

Nu ezitati sa ne contactati! Va vom raspunde imediat cu cea mai buna oferta!Specializarile intreprinderii:

- prelucrarea lemnului;
- producerea si comercializarea de: parchet de fag, cherestea de rasinoase, cherestea de fag, usi si ferestre din fag si rasinoase;
- producerea de mobilier de bucatarie din lemn masiv si PAL melaminat;
- producerea scari interioare din fag: trepte, contratrepte, balustri, mana curenta;
- lambriuri din fag; lemn de foc; deseuri foioase tari;
- usuca toate speciile de cherestea;


Distinctii :

S.C. COZIA FOREST S.A.cu o experienta vasta in domeniul prelucrarii lemnului a fost onorata cu diferite distinctii
acordate de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti si a Camerei de Comert si Industrie Valcea
de-a lungul timpului( 1995, 1996, 1998, 1999, 2000, 2001, 2006) ca urmare a rezultatelor
obtinute pe linie de productie, a livrarii produselor la export, etc.